Nevíte? My také netušíme, ale mnoho jich rozhodně nebude. Jedna taková však na Vás čeká v Katalogu ročků. A co víc - již obsednutá. Takže pokud hledáte ročku velmi perspektivní krve a nechcete řešit, že mladí jezdci místo obsedání raději na zimu odcestují do ciziny a starší už si radějí chrání kosti, podívejte se na naši nabídku.


Onou nabízenou klisnou je hnědka Daralara z chovu Ing. Václava Luky, dcera plemeníka Durante Alighieri (Galileo) a Kingmambovy (Mr Prospector) vnučky Dedariny. Otec patří k nadějným mladým plemeníkům, v jehož produkci najdeme mj. letošního vítěze Simsonovy ceny Golden Alighieri, třetí z Ceny zimnej kráľovnej Fanegu Star či též čtvrtého z Karpatské ceny Monte Gelato. Matka Dedarina (Zaha) vyhrála Cenu Hřebčína Napajedla (NL) a v chovu se uvedla více než slibně. Její první a zatím jediný startující potomek klisna Diredawa (Access to Java) získala 3 vítězství a 6 umístění z 10 startů a vyhrála jedničkovou Cenu reklamního atelieru Proart.

V nabídce Katalogu ročků, službě společnosti Blacktypedigree, s.r.o., přibyli ještě další dva již obsednutí potomci Durante Alighieriho, též reprezentující chov Václava Luky. Hnědka Papaya Paya je dcerou polské odchovankyně Proximy (Leone), dvojnásobné vítězky na rovinách, vítězné též na překážkách, která je polosestrou vítěze Nagrody Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi (L), Nagrody Mokotowska (L) i polské Velké červnové Nagrody Iwna (L) Pillara (Ecosse), který doběhl druhý v Nagrodě Rulera (polské Velké jarní ((L) a třetí v Nagroda Derby (Gr.1) a Nagroda St. Leger (L). V klasickém dostihu bodoval i další polobratr Proximy Predator (Ecosse), dvojnásobný vítěz, který obsadil druhé místo v Nagrodě Rulera (L) a též skončil druhý v nejvýznamnější předzkoušce polského derby Nagrodě Iwna (L).

Třetím již obsednutým ročkem po Durante Alighieri (Galileo) a jediným hřebcem v nabízené části jeho produkce je hnědák Leporello. Hřebec je prvním potomkem v Anglii narozené klisny Lili, dcery vítěze 2000 Guineas (Gr.1) i Irish 2000 Guineas (Gr.1) hřebce Cockney Rebel (Val Royal). Lili sama sice odešla do chovu jako nezvítězivší, ale mezi jejími 8 umístěními najdeme i čtvrté místo v Ceně zimní královny (I.k.) či páté v Memoriálu Rudolfa Deyla (I.k.). Bába Premiere Dance (Loup Solitaire) vyhrála jako tříletá ve Francii a v chovu dala 4 vítěze ze 6 startujících potomků včetně pětinásobného vítěze Prince Tamino (Mozart), který mj. doběhl druhý v listed Rous Stakes v Newmarketu. Všichni tři již obsednutí ročci jsou nabízeni s cenami, kterými je ocenil jejich chovatel. (miv)

       







    Valid XHTML and CSS ©2013 Fitmin | code hofmanovi.net